top of page

RÓLUNK

Pizza, kávé, fagyi, desszert

 

A Zuki az a hely, ahol a frissen főzött kávé csodas illata találkozik a ropogós pizzák rusztikus bájával, Eszterházy tortával, foszlós kürtőskaláccsal és tiramisúval. Egy hely kávéra, cukira, pizzára, vagy harapnivalóra.

 

Az olasz életérzés egy pékség és kávéház melegségébe csomagolva. A Zuki az a hely, ahol a frissen főzött kávé aromás ölelése találkozik a saját készítésű pizzák rusztikus bájával, csodás snack-ekkel és desszert finom csábításával.

About
2024012312108.jpg
This Is How We Do It

ÍGY CSINÁLJUK MI

Zuki fagylalt

Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz, a kávé megnyugtató illata és a közösségi összejövetelek barátságos zsongása fogad. Dekorációnk az olasz tenger kékjét idézi, egy olyan helyet teremtve, amely egyszerre frissítő és kényelmes, tökéletes egy gyors eszpresszó elfogyasztásához vagy egy szelet pizzával a kézben való laza üldögéléshez.

 

Pizzáinkat a hagyományos módszerek tisztelete mellett készítjük, a szezonális frissességet és a robusztus olasz ízeket ötvöző feltétekkel. 

 

Baristáink, a mesterség kézművesei, minden csésze kávéba szeretetet öntenek, a klasszikus cappuccinótól a modern kávékreációkig. Ami az édesebb kívánságokat illeti, a naponta elkészített fagylaltunkban az időtlen klasszikusoktól az innovatív csavarokig terjedő ízeket kínáljuk, míg a dolci vitrinünkben a sütemények, torták és édességek szivárványos változata található - egy igazi ünnep a szemnek és a léleknek.

 

A Zuki nem csak arról szól, ami a tányéron vagy a csészében van, hanem a pillanatok élvezetéről, az emlékek megteremtéséről és a közösség építéséről. Menedék azoknak, akik az olasz élet ízét keresik, munkaterület az álmodozóknak, és alkalmi hely a családok és barátok összejöveteleire.

MENÜ

2024012312086_edited.jpg

KÖVESSEN MINKET INSTAGRAMON
#ZUKIBUDAPEST

Instagram
Contact

Kapcsolat

1014 Budai Vár, Dísz tér 8.

kinti display (1).png

Open every day: 08:00-18:00

bottom of page